Monica Bellucci, ‘Bond girl’ e re e ‘Agjentit 007′

0aDo të quhet ‘Spectre’ dhe do të shfaqet nëpër sallat e kinemave në tetor 2015.

Filmi me numër 24 i sagës James Bond, agjenti sekret më i famshëm në botë, si gjithnjë i drejtuar nga Sam Mendes do të ketë përkrah Daniel Craig (në interpretimin e tij të katërt të James Bond), dy femra-Bond, italianen Monica Bellucci në rolin e Lucia Sciarra dhe Lea Seydoux në atë të Madeleine Swann.

Prezantimi i kastës së aktorëve dhe subjektit, në vija të përgjithshme, të filmit të ri të sagës është bërë gjatë një eventi të organizuar në Londër.

0