Melanie Sykes: Më duhet mashkulli vetëm për seks – FOTO

Prezantuesja britanike Melanie Sykes ka deklaruar se nuk ka nevojë për një mashkull ne jetën e saj dhe se i vetmi funksion që do të kryente do të ishte seksi. Prezantuesja 44 vjeçare e cila vetëm prej pak kohësh është ndarë nga bashkëshorti i saj i dytë e ka bërë këtë deklaratë ndërkohë që bërë pjesë e reality show “I’m a Celebrity…get me out of here” duke theksuar se ajo dhe familja e saj nuk kishin nevojë për një mashkull pasi mund t’ia dalin shumë mirë vetë.

0

0a