Lorik Cana mbreme ne nje emision ne nje Tv Shqipetar eshte perlotur kur ne ekran jane shfaqur imazhe te luftes ne Kosove.

LORIKCANA
Lorik Cana mbreme ne nje emision ne nje Tv Shqipetar eshte perlotur kur ne ekran jane shfaqur imazhe te luftes ne Kosove.

Kjo eshte dashuri dhe dhimbje per vendin tend.