Land Rover shënon 25 vjetorin e modelit Discovery – VIDEO

0Në mënyrë shumë të jashtëzakonshme, por gjithsesi spirituoze e atraktive, Land Rover po shënon një çerekshekull të ekzistimit të modelit Discovery.

Që ta zbukurohet më shumë ky jubile dhe fuqia argëtuese e Discoveryt, me një konkurs të hapur janë ftuar të gjithë pronarët e këtij modeli që të dërgojnë video xhirimet e veta me të automjet.

Nga më shumë se 1.000 klipe, janë zgjedhur “punimet” e gjithsej 70 pronarëve të ndryshëm nga 24 vende për t’u përfunduar produksioni i kësaj ndihmese dinamike.

Duhet përkujtuar se 1989 dhe deri në fund të vitit 2013, janë prodhuar gjithsej 1.088.000 copë Discovery!